Onze eigen schenkerij voor 3e keer op de eerste plaats

Onze shop en koffie Schenkerij " Neef Rob " is door Nederlandse Horeca Prijzen in de TV studios van Aalsmeer uitgeroepen tot "Beste koffiezaak van de Gemeente Delft en Zuid-Holland".  Er werden awards uitgereikt aan horecaondernemers uit heel het land. Een aantal Delftse horecazaken deed ook mee aan de verkiezing en ging met een eervolle vermelding naar huis.

Er werden awards uitgereikt in verschillende categorieën, zoals Café, Hotel, Restaurant en Koffiezaak van het Jaar. Daarbij konden de deelnemers provinciewinnaar of gemeentewinnaar worden. En je raadt het al;

 

Neef Rob  ging er met de eerste plaats vandoor als “beste koffie zaak van de gemeente Delft”. We kregen de prijs uitgereikt van Jan Versteegh en miss Nederland. Wij zijn er erg blij mee. Er wordt onderandere gekeken naar de kwaliteit van de koffie en gastvrijheid. 

 

--> 🏆 Onlangs zijn wij wederom uitgeroepen tot "Beste koffiezaak" maar dan van de provincie Zuid-Holland met een cijfer 9,68 (van 10)

met bijna 300 stemmen, ook weer super blij mee natuurlijk! In het overall klassement stonden we op de 4e plaats van Nederland. Er werd vooral gekeken naar gastvrijheid en kwaliteit van de koffie. Zoals de meeste van jullie wel weten kopen wij onze eigen koffiebonen en branden we ze zelf.

 


«   »